Cijene SEO usluga


Trenutno u ponudi imamo tri SEO paketa koji su posebno osmišljeni kako bi odgovarali svakom budžetu i svakoj web stranici. Na raspolaganju Vam je naravno i custom opcija, gdje ćemo za Vas kreirati poseban paket po posebnoj cijeni koja odgovara Vašim financijskim mogućnostima. Potrebno je napomenuti kako u svakom paketu dobivate jednako kvalitetnu uslugu, što znači kako je SEO optimizacija po bilo kojem budžetu kod nas sigurna.

Kako odabrati optimalan SEO paket?

Ovo pitanje je u biti relativno lagano za nas stručnjake, nakon Vašeg kontakta mi ćemo za Vas besplatno istražiti cijeli niz SEO parametara koji će nam pomoći u odluci o tome koja je opcija baš za Vas.

Početni SEO paket

Paket za web stranice sa slabom konkurencijom ili za stranice koje su dugo prisutne na webu sa već ostvarenim pozicioniranje te im je potrebno malo “vjetra u leđa”.
Cijena: 975 HRK

Standardni SEO paket

Paket za web stranice sa srednje jakom konkurencijom, iz iskustva paket je odličan odabir za srednje jake ključne riječi povezane sa turističkom ili bilo kojom drugom industrijom.
Cijena: 1999 HRK

Napredni SEO paket

Imate izrazito jaku konkurenciju? Onda je ovaj SEO paket za Vas. Svakako preporučamo da nas kontaktirate kako bi za Vas BESPLATNO provjerili koji Vam paket najbolje odgovara.
Cijena: 2999 HRK

Naručite samo onsite SEO izvješće

Ponekad se događa da Vaša stranica ima dovoljan broj izgrađenih linkova, ali opet, dobre pozicije izostaju. Problem je u loše podešenim tehničkim elemetima Vaše stranice. Problem je na sreću lako rješiv, izradom onsite izvješća koji podrazumijeva analizu tehničkih elemenata web stranice. Naša analiza Vaše web stranice će ukazati na probleme tehničke prirode, a koji Vas “koče” u zadobivanju dobrih pozicija.

Cijena izrade onsite izvješća je samo 499 kuna. Vaše izvješće možete dobiti već sutra ukoliko kliknete ovdje.

Česti upiti potencijalnih klijenata

P: Koliko je ključnih riječi moguće ciljati u jednoj SEO kampanji?
O: Broj ključnih riječi je neograničen. No ipak potrebno je znati kako je broj riječi svakako ograničen mjesečnim budžetom.

P: Zašto ste baš Vi bolji od drugih SEO tvrtki u Hrvatskoj i okolici?
O: Nekoliko je bitnih čimbenika koji nas čine idelanim odabirom:

  • naš tim se sastoji od SEO stručnjaka koji su svoja znanja i vještine stekli radeći na SEO kampanjama velikih svjetskih korporacija
  • svi naši savjeti i izgrađeni linkovi su u skladu sa Google smjernicama sigurne SEO optimizacije
  • etički pristup svakom klijentu
  • skup SEO alata dostupnih samo našim klijentima
  • inovativne ideje

P: Postoji li naknada za početak suradnje?
O: Ne.

P: Koliko će moja SEO kampanja trajati?
O: Svaka SEO kampanja je individualna, stoga je i trajanje kampanje moguće ocijeniti tek nakon temeljite analize Vaših konkurenata, što je naravno dio koji ćemo besplatno uraditi za Vas nakon poziva na broj 095 22 00 00 2.

P: Kada ću vidjeti prve rezultate moje SEO kampanje?
O: Prvi pozitivni rezultati se uglavnom vide već nakon prvog mjeseca suradnje.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona 095 44 23 444 ili nam jednostavno pošaljite poruku.