SEO optimizacija cijena


Cijena SEO optimizacije je podložna određenim čimbenicima sa kojima ćemo Vas upoznati dolje u nastavku. Kod nas trenutno u ponudi imamo tri SEO paketa koji su posebno osmišljeni kako bi odgovarali svakom budžetu i svakoj web stranici. Na raspolaganju Vam je naravno i custom opcija, gdje ćemo za Vas kreirati poseban paket po posebnoj cijeni koja odgovara Vašim financijskim mogućnostima. Potrebno je napomenuti kako u svakom paketu dobivate jednako kvalitetnu uslugu, što znači kako je seo optimizacija web stranica po bilo kojem budžetu kod nas sigurna.

Koja je cijena SEO optimizacije za mene?

Ovo pitanje je u biti relativno lagano za nas stručnjake, nakon Vašeg kontakta mi ćemo za Vas besplatno istražiti cijeli niz SEO parametara koji će nam pomoći u odluci o tome koja je SEO cijena povoljna baš za Vas.

SEO optimizacija cijena: Početni SEO paket

SEO optimizacija web stranica za web stranice sa slabom konkurencijom ili za stranice koje su dugo prisutne na webu sa već ostvarenim pozicioniranje te im je potrebno malo “vjetra u leđa”.
Cijena: 975 HRK

SEO optimizacija cijena: Standardni SEO paket

SEO optimizacija web stranica za web stranice sa srednje jakom konkurencijom, iz iskustva paket je odličan odabir za srednje jake ključne riječi povezane sa turističkom ili bilo kojom drugom industrijom.
Cijena: 1999 HRK

SEO optimizacija cijena: Napredni SEO paket

Imate izrazito jaku konkurenciju? Onda je ovaj SEO paket za Vas. Svakako preporučamo da nas kontaktirate kako bi za Vas BESPLATNO provjerili koji Vam SEO marketing paket najbolje odgovara.
Cijena: 2999 HRK

Naručite samo onsite SEO izvješće

Ponekad se događa da Vaša stranica ima dovoljan broj izgrađenih linkova, ali opet, dobre pozicije izostaju. Problem je u loše podešenim SEO tehničkim elemetima Vaše stranice. Problem je na sreću lako rješiv, izradom onsite izvješća koji podrazumijeva analizu tehničkih elemenata web stranice. Naša SEO marketing analiza Vaše web stranice će ukazati na probleme tehničke prirode, a koji Vas “koče” u zadobivanju dobrih pozicija.

Također se može dogoditi da i imate donekle dobre pozicije, ali organske posjete izostaju ili su jako male. Problem može biti u loše definiranom opisu Vaših stranica koje Google pokazuje u svojim rezultatima pretraga. Mi ćemo ovakvu stvar vrlo lako otkriti, te Vas vratiti na pravi smjer.

Cijena izrade onsite izvješća je samo 499 kuna. Vaše izvješće možete dobiti već sutra ukoliko kliknete ovdje.

Česti SEO marketing upiti potencijalnih klijenata

P: Koliko je ključnih riječi moguće ciljati u jednoj SEO marketing kampanji?
O: Broj ključnih riječi je neograničen. No ipak potrebno je znati kako je broj riječi svakako ograničen mjesečnim budžetom.

P: Zašto ste baš Vi bolji od drugih SEO tvrtki u Hrvatskoj i okolici?
O: Nekoliko je bitnih čimbenika koji nas čine idelanim odabirom:

  • naš tim se sastoji od SEO stručnjaka koji su svoja znanja i vještine stekli radeći na SEO kampanjama velikih svjetskih korporacija
  • svi naši savjeti i izgrađeni linkovi su u skladu sa Google smjernicama sigurne SEO optimizacije web stranica
  • etički pristup svakom klijentu
  • skup SEO alata dostupnih samo našim klijentima
  • inovativne ideje

P: Postoji li naknada za početak suradnje?
O: Ne.

P: Koliko će moja SEO kampanja trajati?
O: Svaka SEO kampanja je individualna, stoga je i trajanje kampanje moguće ocijeniti tek nakon temeljite analize Vaših konkurenata, što je naravno dio koji ćemo besplatno uraditi za Vas nakon poziva na broj 095 44 23 444.

P: Kada ću vidjeti prve rezultate moje SEO kampanje?
O: Prvi pozitivni rezultati se uglavnom vide već nakon prvog mjeseca suradnje.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona 095 44 23 444 ili nam jednostavno pošaljite poruku.